Wandelarrangement

wandelarrangement-drentheZorgeloos wandelen door het gevarieerde Drentse landschap en rustige dorpen.

Gezellige keuvelen, de wind door uw haren, boslucht opsnuiven, genieten van weidse uitzichten, helemaal tot rust komen en de accu opladen…..dat is Drenthelen door Drenthe.

Vier dagen wandelen en overnachten in gezellige en gastvrije B&B’s. Uw bagage hoeft u niet mee op pad te nemen maar wordt voor u naar de volgende B&B gebracht.
Met veel plezier hebben uw gastheren de routes voor u uitgezet. Zij kennen hun omgeving goed en zochten de mooiste plekjes voor u op!
U loopt aan de hand van een route beschrijving en een kaart en GPS houdt u op koers.
U maakt als onze gast kennis met een heel mooi en afwisselend stukje Drenthe.

De B&B’s bevinden zich in Orvelte, Grolloo, Drouwen en Valthe. U start met een overnachting in een B&B naar keuze, waarna U de volgende dag goed uitgerust naar de volgende B&B wandelt.

Ons vijfdaags-arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst op het startadres met koffie/thee en een versnapering
  • Vier overnachtingen met ontbijt
  • Vier lunchpakketten
  • Vier wandelroutes, ong. 20 km per dag
  • Bagagevervoer
  • Incl. routebeschrijving, wandelkaart en informatieboekje.

De kosten hiervoor, op basis van twee personen op een kamer zijn € 220,= per persoon. Uw hond gezellig meenemen kan natuurlijk ook; de kosten hiervoor bedragen €20,= per hond.

Het diner kunt u of in de B&B gebruiken of in een restaurant vlak in de buurt.

Indien gewenst kan het arrangement uitgebreid worden zodat U uw eigen wandelvakantie kunt samenstellen. U kunt bijvoorbeeld onderweg een nachtje extra blijven slapen en in de buurt van de betreffende B&B blijven om daar uit te rusten of in de omgeving op onderzoek uit te gaan. Op de pagina “Drenthelen Extra” en in onze “Agenda” komt U een aantal mogelijkheden tegen.

Geeft u gerust uw wensen aan ons door, dan bekijken wij hoe wij daaraan tegemoet kunnen komen. Bij ons maakt U een wandelvakantie op maat!