Bed en Breakfast Postiljonhoeve Valthe

Bed-en-breakfast-drenthe-valtheWelkom bij Bed en Breakfast Postiljonhoeve

Aan de rand van de Oostbrink in het mooie Valthe kunt u bij Bed en Breakfast Postiljonhoeve genieten van een schitterend uitzicht over de Esgronden met op de achtergrond de Valtherbossen. Liefhebbers van rust, ruimte, natuur en authenticiteit komen hier volop aan hun trekken.

Tijdens uw verblijf bij Postiljonhoeve kunt u rekenen op een gastvrij onthaal. Het is onze missie om u een zorgeloze en unieke vakantie te bieden, waarbij het u aan niets ontbreekt.

Na een heerlijke dag ontspannen in de schitterende omgeving van het Drentse Valthe, kunt u met een goed glas wijn neerstrijken in onze sfeervolle tuin omzoomd door oude Eiken- en Essen- bomen. Vanaf uw luie stoel ervaart u het oneindige fraaie landschap dat reikt vanaf de brink tot ver in de weilanden.

Na een welverdiende nachtrust staat u in de ochtend een dagelijks gevarieerd en uitgebreid ontbijtbuffet te wachten, zodat u vol nieuwe energie aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Kamers
Bed en Breakfast Postiljonhoeve biedt u twee ruime en comfortabele tweepersoonskamers. Naast uitstekende eenpersoons bedden beschikken beide kamers over een zitje.

Faciliteiten
De sfeervol ingerichte ontbijt- en ontspanningsruimte is vrij toegankelijk en beschikbaar gedurende uw verblijf.
De keurig modern ingerichte badkamer bevindt zich tevens binnen handbereik en is van alle gemakken voorzien.

Contactgegevens Bed en Breakfast Postiljonhoeve
Schoolstraat 5
7872 PC Valthe
www.postiljonhoeve.nl
T: 0591 – 514312
M: 06 – 42633265

 

Drenthelen Extra.

Suggesties voor een extra dagje Valthe